Byggfirma i Helsingborg installerar vårt nya kök

Hejsan på er alla fina följare

Just nu har vi en byggfirma här hemma som hjälper oss att byta kök. Vi fick tag på en byggfirma i Helsingborg som har fått väldigt fina kundomdömen och så hade vi sån tur att de hade tid att hjälpa oss. Jag älskar att laga mat men i vårt gamla och slitna kök har man verkligen inte haft särskilt mycket motivation. Men nu får vi bättre planlösning, mer ytor och mer förvaring. Det blir nya fina bänkskivor och köksluckor samt nya vitvaror. Golvet byter vi också och nytt klinker på väggen, det kommer bli så fint.

Jag har verkligen längtat efter nytt kök så det känns nästan overkligt nu att det äntligen blir av. Det är ju kaos där hemma just nu med både hantverkare och byggmaterial och skåp och lådor högt och lågt, men man vet ju att det är tillfälligt. Jag brukar ta en promenad när jag behöver komma bort från byggkasoset en stund, en paus med frisk luft och bara fågelkvitter gör verkligen gott då. Det här är ju en lyx att kunna få nytt kök men jag är också en person som gillar lugn och ro och ordning och då kan det kännas lite omtumlande och överväldigande med både ljudet och oredan som blir.

?Vår byggfirma verkar jobba väldigt effektivt och noggrant, det ser i alla fall bra ut och vi ser ju att det går framåt snabbt så det märks att de vet vad de gör och det är såklart väldigt skönt. Hoppas ni har en härlig dag och att solen skiner på er, det gör den här i Helsingborg i alla fall. Man njuter verkligen när det äntligen är fint väder igen efter några dagar med regn och blåst. Ta hand om er så hörs vi snart igen.