Dottern ska börja på trafikskola i Borås

Hejsan på er alla goa och glada

Idag ska jag ta med min dotter till en trafikskola i Borås, det är dags att börja läsa teori och ta körlektioner. Vi kör en del hemma också så det är bra men nu känner vi att det är bra om hon tar lite körlektioner på trafikskola liksom parallellt med at hon kör hemma. Då kan vi öva på det hemma som hon får pröva där. Jag vet att hon är lite nervös för att börja på trafikskola men jag är likadan när jag ska göra något första gången och sedan brukar det ändå gå bra.

Så efter jobbet ska vi gå dit tillsammans och skriva in henne och vill hon så kommer jag vara med de första gångerna på körlektionerna med ifall det får henne att känna sig tryggare. Jag tycker hon kör väldigt bra redan så jag är övertygad om att det kommer gå hur bra som helst. Men hon behöver bara lite extra stöttning i början och sedan fixar hon det alltid. Hon hade pratat med kompisar om vilka körskolor i Borås som de går på och så valde vi en trafikskola utefter vad de sagt och var nöjda med.

?Jag tror att det här kommer stärka hennes självkänsla och självförtroende och jag är redan så stolt över henne. Att se hur hon växer upp och man ser hur hon utvecklas till en så fin människa. Hon är omtänksam och snäll men samtidigt har hon starka värderingar som hon står upp för. Även om hon kan vara lite blyg och försiktig i nya situationer så vet hon vad hon vill och skulle inte ta någon skit. Jag är tacksam och glad att se att hon vet sitt och andras värde, min underbara älskade dotter som nu är stor nog att börja på trafikskola. Ha nu en fin dag kära ni!