Må bra genom massage

Nu är det söndag och jag har haft en bra helg, faktiskt så kunde helgen inte ha startat bättre för direkt efter jobbet i fredags så gick jag till företaget Prisma kropp och själ för att få massage. Jag bor här i Nybro och jag är så glad att detta företag finns så att alla vi i Nybro som är intresserade utav massage har det här företaget att vända oss till. Vi är några på jobbet som brukar gå dit och vi tycker så mycket om att få massage hos Prisma kropp och själ, för vi mår bra av det eftersom vi jobbar inom vården och det är tungt. Ja, vi gamla kärringar i 40-50 årsåldern som jobbat inom vården sedan vi började jobba som unga har nu fått värk i kroppen på grund av det tunga och slitsamma jobbet. Det är aldrig fel med en massage i Nybro tycker både jag och mina jobbarkompisar och vi har inga planer på att sluta med att gå dit, för utan denna massage vet man aldrig om man hade blivit tvingad att sjukskriva sig. Jag har det här med omvårdnad i blodet och älskar att hjälpa mina patienter. Min personlighet gör att jag även vill hjälpa er, alla mina goa och kära läsare, och det gör jag bäst genom att skriva diverse olika slags inlägg på bloggen dag ut och dito in, och i dag var det alltså denna rekommendation på massage i Nybro som jag ville skriva om. Tack och hej och på återseende.