Healing i närheten av Lidköping

Varmt välkomna till bloggen denna underbara dag och jag hoppas att ni mår väl allihopa. Jag kunde inte må bättre och det beror mycket på att jag fick healing i närheten av Lidköping i förrgår efter arbetet. Effekten av denna healing sitter i, och jag känner att jag ska berätta om ett företag som heter Själsro, för det var dit jag gick. 

Jag tänkte att det kunde vara bra att skriva ett inlägg om detta för jag tänker mig att många av er också skulle må bra om ni fick healing, och bor ni i Lidköping med omnejd och vill testa healing vill jag varmt rekommendera er att också gå till Själsro. Jag fick kristallhealing och detta är någonting som visade sig vara en särskilt effektiv typ av healing då kristaller har en särskild frekvens som genererar positiva energier som man riktigt kan känna tar sig in i kroppen och gör nytta på en gång. Jag är så glad över att jag har vågat öppna mina sinnen och tänka utanför boxen. Har man ett slutet sinne och är negativt inställd då kommer givetvis varken healing eller något annat fungera, men om man vågar tro att det finns bra krafter inom healing och ger det en chans så kan det göra underverk. Healing har dessutom använts i tusentals år och alla människor som blivit hjälpta genom det här går det inte ens att räkna. Hur som helt, jag vänder mig i det här inlägget till er i eller i omnejd av Lidköping som vill prova healing. Om ni väljer att gå till Själsro får ni väldigt gärna skriva ett par rader till mig och berätta hur ni tyckte att det var.