Massage i Gävle

Tjabba! Var hemma hos min gamla moster och putsade hennes fönster under helgen och nu ett par dager efteråt har jag fått nackspärr, aj, vad ont det gör. Det är i alla fall tur att hjälpen finns att få på nära håll. Jag har några gånger gått på massage i Gävle och på lunchrasten lyfte jag på luren och slog en signal till ett företag som heter Holistic Touch Gävle och bokade in en tid för massage i Gävle och jag hade en sagolik tur för det fanns en ledig tid klockan 15 så jag ska gå dit och tar ett par timmars kompledigt från jobbet. 

Kan det måhända vara någon av er som vill få massage? Nu är det så bevänt att jag har särskilt många som följer mig på bloggen som bor här i Gävle med omnejd, och då vill jag såklart tipsa er om Holistic Touch Gävle. På detta massageföretag är det speciellt behandlande massage som man kan få. Ont i muskler eller leder kan lindras med hjälp utav deras massage, men självklart är företaget öppet även för er som vill få en stunds avkoppling. Jag har varit och fått massage förr på just det här företaget som jag sa alldeles nyss, och därför vet jag att det är massage som verkligen fungerar. Sista gången jag var där hade jag ryggskott och blev hjälpt när jag gick dit, så jag ser verkligen fram mot att få nacken masserad i eftermiddag och förhoppningsvis kommer stelheten och smärtorna att ge med sig. Nu hörni mina vänner måste jag sätta punkt, jag är ju trots allt på jobbet och måste jobba.