Markarbeten för en pool

Hej där bloggen! Vilken vacker tisdag vi har framför oss, strålande sol och nästan 20 grader varmt i Helsingborg. Det känns verkligen att sommaren börjar träda fram mer och mer, vilket ändå är på tiden skulle jag vilja säga. Trots att det är min lediga dag så steg jag upp relativt tidigt i morse, det gäller att fånga dagen när det är sånt här kanonväder. Den stora anledningen till att jag gick upp i tid är för att få tag i en grävare som kan utföra lite markarbeten på tomten. Vi ska skaffa en liten pool och för att göra det så behöver vi markarbeten och grävning till vår tjänst. Det har varit ett väldigt tjat här hemma från familjen om att de vill ha en pool och till slut insåg även jag att det inte hade varit helt fel. Men jag är en sån person så om jag vill göra någonting så vill jag att det görs helhjärtat och korrekt. Min sambo sa att det kanske räckte med en jacuzzi eller med en sån pool som man blåser upp, men det gick jag inte med på. Ska vi ha en pool så ska det vara en riktigt, en sådan som grävs ner vid altanen. Så det är markarbeten som kommer stå på schemat de närmaste veckorna men förhoppningsvis har vi det klart lagom till semestern. Vi får ta hit hantverkare som får göra det åt oss, då tjänar vi in en massa tid. Dagens uppgift består därför i att få tag i någon grävare och kontakta någon som säljer pooler, sen ska jag nog inte behöva göra så mycket mer än att betala för ekipaget. Just idag hade det inte varit fel att ha poolen klar, det kommer minst sagt bli varmt här i Helsingborg. Ha det fint alla läsare!