Ingen sol på min uteplats

Hej på er bloggen! Nu är det lite stressat här hemma i Uppsala, jag har bott i mitt nya hus i några veckor nu och jag har insett en något som inte faller mig i smaken överhuvudtaget. Träden på min tomt skymmer hela uteplatsen från solens strålar, vilket givetvis inte var tanken. Så det är illa kvickt som jag ska försöka få tag i trädfällning nu. Det häller att vara snabb på saken så att man inte inte missar några soltimmar i onödan och istället för att jag ska ta fram en yxa och börja hugga ner träden så är trädfällning med motorsåg betydligt smidigare och bättre. Jag har inrett hela uteplatsen för att kunna vara ute hela dagarna och bara ha det gött. Det finns en soffa några sköna solsängar och en bord med stolar, med andra ord så finns det mesta. Dessutom så har jag dragit el så att det finns ett uttag längs husväggen för att kunna koppla in en högtalare. Tanken med det uttaget är att kunna ta ut en teve sen när fotbollen börjar dra igång och visas. Att kunna sitta ute i solen och kolla på fotboll låter inte helt fel om jag får säga det själv. Som ni märker så har jag gjort mycket för min uteplats, men allt det känns lite i onödan när jag inte får någon sol. Det är inte så skönt att sitta där i skuggan, utan jag vill ha värme och sol. I övrigt har jag fixat i ordning rätt bra i huset, det mesta börjar falla på plats och jag känner att man kan återgå till vardagen snart. Det var en relativt smidig flytt som gick ganska snabbt måste jag säga. Nu återstår bara trädfällning sen är jag redo för att sommaren på riktigt. Ha det fint!