Redan slitit ut däcken

Tjabba tjena bloggen! Det tog ungefär två månader innan jag slet ut mina sommardäck den här gången, inte illa va. Visserligen hängde dessa däcken med även förra sommaren och då klarade de sig hela säsongen så det är inte så konstigt att de gav upp så här tidigt. Sen kan inte jag svara på om jag måste investera i nya däck eller om det räcker att svänga en förbi däckverkstad för att få de omgjorda. En sak är säkert och det är att jag inte kan köra runt med dem längre, de släpper väldigt mycket i svängarna oavsett om jag ligger i en hög hastighet eller inte. Det är lite synd med tanke på vilket väder vi har i Örnsköldsvik idag, det hade varit perfekt att cabba ner taket på kärran och begett sig ut på en tur längst höga kusten. Vädret har varit så här bra i några veckor nu och det är väl därför som jag har slitit så mycket på däcken, det har blivit många turer ute på vägarna. Nu ser det istället ut att bli en tur till en däckverkstad i Örnsköldsvik, inte lika härligt som att glida runt längs kusten men ack så nödvändigt. I övrigt går kärran riktigt fint, den har överlevt vintern betydligt bättre än vad jag trodde så jag är ganska nöjd ändå. Det blir en dag med mycket jobb men förhoppningsvis hinner jag få tag på en däckverkstad också så att jag kan få lämna in bilen innan veckan är slut. Jag har några veckor kvar tills det är semester och när det inträffar då ska jag banne mig ha bilen redo för då blir det en hel del turer runt om i vårat avlånga land. Bland annat så ska jag åka och hälsa på min familj nere på västkusten. Ha en fin dag!